Πώς να βγάλετε λεφτά μέσω του taliraki.com;

tip #1. Προωθήστε το gig.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σελίδες όπως το Twitter, το Facebook.com και το Google+ για να το κοινοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα βίντεο Youtube για να το προωθήσετε. Ποιός ξέρει...μπορεί το βιντεάκι σας να γίνει ανάρπαστο και να στέλνει δωρεάν κίνηση στο gig σας.

tip #2. Δημιουργήστε gig που μπορούν να διαδοθούν εύκολα - viral.

Φανταστείτε κάποιον που βλέπει το gig σας στο taliraki.com και πηγαίνει μετά στο Facebook ή σε κάποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο και το μοιράζεται. Αυτό θα συμβεί εάν δημιουργήσετε gig που έχει την δυνατότητα να διαδοθεί εύκολα από κάποιον που θα το δεί, λόγω περιεχομένου..κάτι που κάποιος αξίζει να διαδόσει. Θέλετε ο κόσμος να το συζητάει και να το λέει και σε άλλους.

tip #3. Οι λέξεις-κλειδιά είναι πολύ σημαντικές στο taliraki.com.

Όπως ισχύει και γενικά όταν θέλεις να βγάλεις χρήματα online, πρέπει να προσέχετε τη στρατηγική θα ακολουθήσετε. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι περιλαμβάνετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά, αλλιώς keywords, ώστε να μπορούν να διαβαστούν από τις μηχανές αναζήτησης, όπως το google. Εάν δεν είστε σίγουροι για το περιεχόμενο και την επιλογή τους, ρίξτε μια ματιά σε παρόμοια gigs για να δείτε τι λέξεις χρησιμοποιούν άλλοι πωλητές.
Για πιο εμπεριστατωμένα αποτελέσματα, μπορείτε να επισκεφτείτε το "Google Keyword tool", είναι ένα εργαλείο της Google που σας επιτρέπει να δείτε ποιες λέξεις θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε στον τίτλο και στην περιγραφή, για καλύτερο αποτέλεσμα και SEO. (Search Engine Optimization)


Αυτά για την ώρα..ελπίζω να πήρατε μια ιδέα..επισκεφτείτε το taliraki.com για μια πρώτη απόπειρα...πιθανότατα κερδοφόρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου